BBN Oplossingen Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

De optimale financierings­mix voor uw doel

Om uw doelen te bereiken, is in veel gevallen kapitaal nodig. De juiste financieringsmix is een belangrijk aandachtspunt. BBN ondersteunt ondernemers bij het aantrekken en herstructureren van bedrijfsfinancieringen. Ook wanneer de onderneming in zwaar weer zit is herfinanciering van bestaande schulden één van de oplossingen om de onderneming weer op koers te krijgen.

Wilt u investeren, groeien, uitbreiden door overname of uw bedrijf herfinancieren?

Financiering van groei (inkoop, voorraad en debiteuren), investeringen in activa en overnames hebben eigen aandachtspunten en oplossingen. Voordat u op zoek gaat naar financiering wilt u een goed beeld hebben van uw financieringsbehoefte en de mogelijkheden.

BBN biedt onafhankelijk financieringsadvies, organiseert bedrijfsfinancieringen en begeleidt u bij het gehele proces, ook bij de communicatie met investeerders en financiers. Wij brengen de verschillende opties helder voor u in beeld. Samen komen we tot de beste oplossing.

Een betrouwbaar plan voor uw bedrijfsfinanciering

Wij richten ons op het geven van financieringsadvies, waaronder het aantrekken van nieuwe leningen en herfinanciering van schulden. Ongeacht het soort financiering waar u voor kiest; wij zorgen voor een betrouwbaar plan voor uw bedrijfsfinanciering.

Quote bedrijfsfinanciering - BBN Corporate Finance

“Voor een optimale financiering moet u eerst een goed beeld hebben van uw financieringsbehoefte en de mogelijkheden.”

Bedrijfs­financiering: wat zijn de mogelijkheden?

Herfinanciering

Heeft uw onderneming veel verschillende schuldeisers of is uw financiering om een andere reden niet meer passend? Bijvoorbeeld door een gewijzigde bedrijfsstrategie of een krimpende organisatie. Als de huidige financieringsstructuur niet meer past bij uw onderneming, is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste herfinanciering. Wij kijken graag met u mee om uw financieringsstructuur opnieuw in kaart te brengen.

Groeifinanciering

De groei van uw onderneming kan leiden tot extra financieringsbehoefte. Of het nu komt door autonome groei of door een overname, de druk op de financiële positie van uw onderneming neemt toe. Door groei neemt ook de behoefte aan werkkapitaal toe. BBN creëert rust en overzicht en adviseert u over de ideale financieringsmix. Zodat uw onderneming duurzaam kan blijven groeien.

Overname­financiering

BBN adviseert u over de financiering van de transactie waarbij we alle relevante aspecten meewegen. Voegt de onderneming waarde toe en kan de investering daardoor worden terugverdiend? En is het risico op verborgen gebreken achteraf geminimaliseerd? Onze jarenlange ervaring op het gebied van overnames geeft ons een kennisvoorsprong die wij gebruiken om te komen tot optimale financieringsmix.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem direct contact op met een van onze partners. Wij helpen u graag.