Over ons

BBN zet de volgende stap

Over Ons - BBN Corporate Finance

BBN Corporate Finance begeleidt en adviseert ondernemers en investeerders op momenten dat de volgende stap gezet moet worden. Wij staan hen bij op het gebied van bedrijfsverkoop, fusies en overnames, (her)financieringen en bedrijfswaarderingen.

Zo helpen wij organisaties
naar de volgende fase

Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer op cruciale momenten behoefte heeft aan realistisch advies en hands-on begeleiding. Met onze pragmatische en ondernemende aanpak zorgen wij ervoor dat uw transacties succesvol gerealiseerd worden. Daarbij het niet alleen gaat om cijfers maar ook om de continuïteit van uw onderneming, werknemersbelangen en de positie van de verkopende aandeelhouder(s).

BBN begeleidt uw transactie van A tot Z. U kunt hierbij rekenen op persoonlijke betrokkenheid, commitment en directe communicatielijnen. Zo zorgen wij ervoor dat u vol vertrouwen de volgende stap kunt zetten.

“Met onze deskundige, ondernemende en deskundige aanpak zorgen wij voor het beste resultaat”

Onze kernwaarden

Vertrouwen

Onderling vertrouwen is de basis voor alles wat wij doen. Wij hebben een eerlijke, open relatie met onze klanten en zeggen altijd waar het op staat; 100% onafhankelijk en transparant advies verzekerd.

Deskundig

Expert op het gebied van strategische en financiële verandertrajecten. Gespecialiseerde kennis gecombineerd met 20 jaar ervaring in de praktijk; wij weten écht wat er speelt.

Resultaatgericht

Onze aanpak is doelgericht & hands on. Wij leveren doordachte, pragmatische oplossingen waarmee bedrijven duurzaam vooruit kunnen.

Dynamisch

Wij helpen organisaties bij het zetten van de volgende stap met de juiste BBN Corporate Finance transacties.

Persoonlijk

Één persoonlijk aanspreekpunt tijdens het gehele proces; een gedreven en betrokken strategische partner die snel en doortastend handelt. En die altijd een stap extra doet als de situatie daarom vraagt.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem direct contact op met een van onze partners. Wij helpen u graag.

Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van onze nieuwste cases, ontwikkelingen en oplossingen