Bob Huuskes

Partner

BBN portret Bob Huuskes

Bob Huuskes is bedrijfskundige met meer dan 20 jaar managementervaring in corporate en MKB-omgeving. Sinds 2013 zit Bob in het herstructureringsvak en adviseert hij jaarlijks 10 tot 15 ondernemingen bij ingrijpende veranderingen en het realiseren van reorganisaties. Vakinhoudelijk heeft hij zich gespecialiseerd in oplossingen voor groei, overnames en herstructureringen.

Bob is een doelgerichte en pragmatische ondernemer, die gewaardeerd wordt om zijn oprechte manier van samenwerken. Zeer constructief, maar maakt de situatie niet mooier dan hij is. Met zijn energieke drive weet hij mensen voor zich te winnen en maakt hij lastige transacties tot een succes. Bob gaat een uitdaging niet uit de weg.

Bij het op koers houden van ondernemingen in turbulente tijden, is eerlijkheid een groot goed. Ik laat mensen graag zien wat er goed gaat, maar ook waar het beter kan. Het mooiste vind ik, om samen de kansen alsnog te pakken door plannen te maken en die vervolgens te realiseren.’ De kwaliteit van het plan valt of staat met de executie.’
Associate
Associate
Associate
Consultant Finance Trainee
Corporate Finance adviseur
Consultant