Lottelijn Kleijn

Consultant

BBN portret Lottelijn Kleijn

Lottelijn is na haar masteropleiding in management aan Nyenrode Business Universiteit als (junior) bedrijfsadviseur aan de slag gegaan bij BBN. Als bedrijfskundige houdt Lottelijn zich vooral bezig met strategische en bedrijfskundige vraagstukken, waarbij zij zich focust op bedrijfskundige analyses en het ontwikkelen van een werkbare visie.

Lottelijn is een hands-on en allround adviseur die in staat is om kansen te signaleren en te benutten. Door haar creatieve geest, vindt zij effectieve en innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Lottelijn heeft een persoonlijke aanpak en is oprecht geïnteresseerd in het verhaal dat achter de cijfers schuilt: het verhaal van de ondernemer.

Geboren en getogen in een ondernemersgezin heb ik een aanpakkersmentaliteit met de paplepel ingegoten gekregen. Ik haal voldoening uit het helpen van ondernemingen in complexe situaties, waarbij zowel bedrijfskundige als menselijke aspecten een rol spelen. Sociale aspecten van onderneming zijn namelijk minstens zo belangrijk bij het oplossen van complexe vraagstukken als het uitvoeren van de organisatorische, strategische en financiële analyse. Het vaststellen waar het binnen een onderneming écht om draait en op basis van deze inzichten een goed onderbouwd (herstructurerings-)plan opstellen, is dan ook wat mij elke keer weer energie geeft!
Associate
Associate
Associate
Consultant Finance Trainee
Partner
Corporate Finance adviseur
Consultant