Victor Akkermans

Associate

BBN portret Victor Akkermans

Victor is een financial die in de afgelopen 15 jaar een brede ervaring heeft opgebouwd in verschillende business- en financial control functies. Hij is sinds 2017 is actief voor BBN en heeft al diverse opdrachten met succes afgerond. Naast zijn opdrachten draagt hij gedreven bij aan de professionalisering van het financiële proces van de organisatie. Met als doel om zo snel mogelijk, en met zo min mogelijk handelingen, de juiste en volledige financiële informatie bij de verschillende stakeholders krijgen.

Victor voelt zich thuis in een dynamische omgeving en heeft de informatievoorziening snel in beeld waardoor hij ook snel tot de kern van zijn opdracht komt. Hij zoekt actief naar manieren om de bedrijfswerking te verbeteren, niet alleen binnen de financiële kaders, maar ook daarbuiten. Victor is in staat om op zelfstandig te opereren en verantwoordelijkheid te nemen. Op het vlak van rapportering heeft hij bewezen een belangrijke toegevoegde waarde te leveren. Victor is een zeer aangenaam persoon om mee samen te werken.

Ik investeer graag in manieren om de administratieve organisatie te optimaliseren en/of te automatiseren. Het sneller en makkelijker voor handen krijgen van informatie is voor het management van essentieel belang om de juiste richting te geven aan de organisatie.
Associate
Associate
Associate
Consultant Finance Trainee
Partner
Corporate Finance adviseur
Consultant