November 2021

Brabant Installatie Techniek is overgenomen door DWT Groep

DWT Groep neemt BIT over

DWT Groep heeft in oktober 2021 de aandelen verworven van Brabant Installatie Techniek. Brabant Installatie Techniek houdt zich bezig met het aanleggen van duurzame installaties in woningbouw-, utiliteits- en transformatieprojecten in zuid en west Nederland. Met deze overname is het nu onderdeel geworden van de DWT Groep, waardoor een toekomstbestendig bedrijf ontstaat.

De overname door DWT Groep was strategisch aantrekkelijk om ontwikkelingen op het goed van verduurzaming en digitalisering te realiseren. De bouw- en installatiebranche zijn continu in beweging. Door mee te liften op de ontwikkelingen van DWT Groep en de krachten te bundelen, kan de onderneming hier beter op inspelen. De overname geeft Brabant Installatie Techniek de mogelijkheid om de prefabricage van installatieonderdelen en het technisch beheer van installaties verder uit te breiden.

De adviseurs van BBN Corporate Finance hebben de aandeelhouders van Brabant Installatie Techniek geadviseerd en begeleid bij het gehele verkoopproces.

Klik hier voor het persbericht.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem direct contact op met een van onze partners. Wij helpen u graag.