Juli 2023

Lijfering neemt Scheerder en Weldam Wines over

BBN heeft Lijfering begeleid bij de overname van twee bedrijven: Horecagroothandel Scheerder en Wijnimport Weldam Wines.

Lijfering, een drankengroothandel uit Groningen, heeft een geweldige stap gezet om hun positie in de markt te versterken en hun groeiambities te realiseren.

Scheerder, een gevestigd familiebedrijf met bijna een eeuw aan ervaring in Amersfoort en omgeving, heeft een uniek DNA dat naadloos aansluit bij de kernwaarden en bedrijfscultuur van Lijfering. Ook Weldam Wines deelt dezelfde passie voor kwaliteit en service, waardoor we ervan overtuigd zijn dat dit een samenwerking is die voorbestemd is om te gedijen.

Wat deze overname extra bijzonder maakt, is dat zowel Scheerder als Weldam Wines als zelfstandige entiteiten zullen blijven opereren. Hierdoor blijft hun unieke entiteit behouden, terwijl tegelijkertijd aan een gezamenlijke toekomst wordt gewerkt.

CONTACT

Wilt u weten wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje naar [email protected] of neem direct contact op met een van onze partners. Wij helpen u graag.