Bedrijfs-financiering

Onze aanpak voor het aantrekken van bedrijfsfinanciering

Om uw doelen te bereiken, is kapitaal nodig. De juiste financieringsmix is een belangrijk aandachtspunt. BBN ondersteunt ondernemers bij het aantrekken en herstructureren van bedrijfsfinancieringen. Ook wanneer de onderneming in zwaar weer zit is herfinanciering van bestaande schulden één van de oplossingen om de onderneming weer op koers te krijgen.

Wilt u investeren, groeien, uitbreiden door overname of uw bedrijf herfinancieren?

Financiering van groei (inkoop, voorraad en debiteuren), investeringen in activa en overnames hebben eigen aandachtspunten en oplossingen. Voordat u op zoek gaat naar financiering wilt u een goed beeld hebben van uw financieringsbehoefte en de mogelijkheden.

Wij bieden onafhankelijk financieringsadvies, organiseren bedrijfsfinancieringen en begeleiden bij de communicatie met investeerders en financiers. Wij brengen de opties in beeld. Samen komen we tot de beste oplossing.

Onze focus op het gebied van bedrijfsfinanciering

Wij richten ons op het geven van financieringsadvies, waaronder het aantrekken van nieuwe leningen en herfinanciering van schulden. Ongeacht het soort financiering waar u voor kiest; we zorgen voor een betrouwbaar plan voor uw bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering: Wat zijn de mogelijkheden?

Herfinanciering

Als de huidige financieringsstructuur niet meer passend is bij uw onderneming, is het tijd om op zoek te gaan naar de juiste herfinanciering. Heeft uw onderneming veel verschillende schuldeisers of is uw financiering om een andere reden niet meer passend? Zoals een gewijzigde bedrijfsstrategie of een krimpende organisatie. Wij kijken graag met u mee om uw financieringsstructuur opnieuw in kaart te brengen.

Groeifinanciering

De groei van uw onderneming kan leiden tot extra financieringsbehoefte. Of het nu komt door autonome groei of door een overname, de druk op de financiële positie van uw onderneming neemt toe. Door groei nemen ook uw voorraad en debiteuren toe.

Overnamefinanciering

Wij adviseren u over de financiering van de transactie. Als wij betrokken zijn bij de overname dan hebben wij een kennisvoorsprong die wij kunnen gebruiken om de meest optimale financieringsmix te adviseren.