Fusie en Overname Specialist Vacature BBN Corporate Finance

Fusie en Overname Specialist

Vacature

Fusie en Overname Specialist

Fulltime
Deals tussen 2 en 40 mio
Randstad

Word naast specialist ook de vertrouwenspersoon van de ondernemer

Over BBN
BBN Corporate Finance is een team van ervaren specialisten. We zijn gespecialiseerd in bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen en bedrijfswaarderingen. Met een sweet spot voor bedrijfswaarderingen tussen de 2 en 40 mio. Naast de cijfers is een goede klik met en de begeleiding van de ondernemer minstens zo belangrijk. Als Fusie & Overname Specialist van BBN ben je dan ook niet alleen een specialist, maar ook de vertrouwenspersoon van de ondernemer.

Jouw rol
Binnen BBN ben je als Fusie & Overname Specialist van het begin tot het eind betrokken bij het gehele proces. Als onderdeel van het dealteam werk je actief mee om de deal voor onze klant te realiseren. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van bedrijfs- en marktanalyses, het waarderen van de onderneming, het maken informatiememoranda en managementpresentaties, het analyseren van de markt, het benaderen van potentiële kopers en het begeleiden van het dealproces. Naast deze werkzaamheden is vooral ook het doorgronden van de wensen van de DGA een belangrijk onderdeel van je werk. Het wordt pas echt leuk als er meer speelt dan de cijfers en spreadheets.

Voor deze dynamische baan zoeken we iemand die naast een goed gevoel voor cijfers, maar ook oog heeft voor het verhaal achter de cijfers en weet wat nodig is voor de beste deal voor de klant. Omdat je overal bij betrokken bent, je intensief samenwerkt met onze ervaren adviseurs en je ruimte krijgt voor eigen initiatief en specialisme, ontwikkel je jezelf snel. Ook organiseren we regelmatig interne en externe sessies waarin we onze ervaring en kennis met elkaar delen.

Kom je net van de schoolbanken of werk je bijvoorbeeld bij de Big Four en wil je ook wel eens een klant in het wild zien? Dan komen we graag met je in contact.

Interesse?

We zien jouw reactie graag tegemoet. Je kunt deze richten aan Jan van der Maale, partner van BBN Groep. Hij kan je ook meer vertellen over deze baan en onze organisatie. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je hem gewoon direct bellen of mailen.

Partner